IS tutustui NHL19-peliin ja pelasi maailmanmestaria vastaan - Digitoday - Ilta-Sanomat

IS:n toimittaja haastoi maailmanmestarin NHL19:ssä – eihän siinä hyvin käynyt

Julkaistu: 1.9.2018 7:00

Ilta-Sanomat Digitoday tutustui NHL19-peliin ja pelasi maailmanmestaria vastaan.

Yllä olevalla videolla näet kuinka kävi, kun Ilta-Sanomat Digitodayn toimittaja Henrik Kärkkäinen haastoi NHL-pelin maailmanmestarin Erik ”EKI” Tammenpään matsiin uudessa NHL19-pelissä.

Etenkin Suomessa suurta suosiota nauttivasta NHL-pelisarjasta ilmestyy uusi osa joka syyskuussa. Niin myös tänä vuonna, tarkemmin sanottuna 14.9.

NHL19 on uudistunut viime vuodesta monella tavalla. Uutta edustavat cup-muotoiset 1 vastaan 1 vastaan 1 -pipolätkäpelit ulkojäillä, pelaajien erittäin laaja ja vapaamuotoinen kustomointi, etenkin törmäyksiä korostava paranneltu fysiikkamoottori sekä useammassa pelimuodossa käyttöön saatavat yli 200 NHL-legendaa.

IS Digitoday kävi pelaamassa uutuutta ja totesi lupauksilla olevan varsin suurilta osin katetta. Pelaaminen oli hauskaa ja etenkin luistelemisessa tuntui olevan aivan uutta potkua.

Halusimme myös toisen mielipiteen. Varmemmaksi vakuudeksi käännyimme vielä pelin hallitsevan maailmanmestarin, Erik ”EKI” Tammenpään, puoleen.

Tammenpää kertoo mielipiteensä uudesta NHL:stä ja ottaa haasteen vastaan IS:n toimittajalta. Loppu onkin historiaa, ja siitä kertoo jutun yhteydessä oleva video.

Omissa soi taas, ja nyt pitää ottaa huumorilla, tuumii IS:n toimittaja Henrik Kärkkäinen (vas.) NHL-pelin maailmanmestarin Erik Tammenpään turpasaunassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?