Digitoday

Gmailin kestokiusa poistuu – tätä odotettiin puhelimiin vuosia

Julkaistu:

Gmail
Gmailin puhelinsovelluksessa on pian mahdollista vaihtaa takaisin perinteiseen viestien esitystapaan.
Google tekee Gmailin Android- ja iOS-sovelluksiin muutoksen, jonka pitäisi saavuttaa kaikki käyttäjät kahdessa viikossa. Viestejä ei ole enää pakko niputtaa keskustelunäkymään, yhtiö kertoi blogissaan.

Asiasta uutisoi muun muassa TechCrunch. Gmailissa alusta alkaen ollut keskustelunäkymä ryhmittää samaan aiheeseen liittyvät sähköpostiviestit yhteen sen sijaan, että jokainen viesti esitetään erikseen perinteiseen tapaan.

Gmailin selainversiossa keskustelunäkymän on voinut kytkeä pois päältä jo vuodesta 2010 lukien sen jälkeen, kun moni käyttäjä nosti asiasta metelin. Mutta mobiilisovelluksissa tätä mahdollisuutta ei ole ollut.

Päivitys ei vielä keskiviikkona keskipäivällä ollut saapunut IS Digitodayn kokeilemaan Android-puhelimeen. Mutta jos haluat kytkeä keskustelunäkymän pois, voinet metsästää toimintoa lähipäivinä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Googlen mukaan toiminto löytyy painamalla Gmailissa vasemman yläkulman kolmea pystyviivaa, valitsemalla Asetukset > sähköpostiosoitteesi ja sitten valikkoa selaamalla. Gmailin yleisissä asetuksissa jo oleva keskustelunäkymävalinta on eri asia eikä liity tähän.

Selaimessa löydät keskustelunäkymätoiminnon painamalla oikean yläkulman hammasratasta, valitsemalla Asetukset ja katsomalla heti avautuvaa yleisten asetusten listaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt