Digitoday

Microsoft jakaa ilmaiseksi tehokasta ohjelmaa – sopii yrityksille ja perheisiin

Julkaistu:

Microsoft
Microsoftin lääkettä parempaan tiimityöskentelyyn saa nyt ilmaiseksi.
Ohjelmisto- ja laiteyhtiö Microsoft julkaisi ilmaisen version Microsoft Teams -ryhmätyöratkaisustaan, jota se alkoi rummuttaa vuosi sitten Skype for Businessin korvaajana.

Lue lisää: Microsoftilta yllätys pomoille: Bisnes-Skype syrjään, Windows 10 S tulee kovaa

Microsoft kertoi ilmaisversiosta blogissaan, ja aiheesta uutisoi muun muassa Windows Central. Alkuperäinen Teams on sidottu maksulliseen Office 365 -tilaukseen, mutta ilmainen Teams tarjoaa silti yksityiskäyttäjille, pienyrityksille tai vaikka startupeille monet maksullisen version toiminnoista.

Ilmaisversio käsittää esimerkiksi rajoittamattoman chatin ja haun, ääni- ja videopuhelut ja 10 gigatavun lokeron tiimin tiedoille ja 2 gigatavun säilön per käyttäjä. Ratkaisu tukee 40 kieltä suomi mukaan lukien.

Rajoituksiakin toki on. Ilmainen Teams tukee enintään 300 käyttäjää, kun taas maksullisessa versiossa käyttäjämäärää ei kahlita millään tavalla. Maksua vastaan saa myös enemmän tallennustilaa ja paremman tietoturvan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilmainen Teams toimii Microsoftin sisäänheittäjänä Office 365:een, mutta samalla se voi auttaa Microsoftia taistelussa kilpailija tiimityöratkaisu Slackia vastaan. The Verge huomauttaa, että Slackin ilmaisversiossa esimerkiksi hakua on rajoitettu, ja tallennustilaa on vähemmän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt