Digitoday

Tiedätkö Netflixin salaiset koodit? Näillä löydät kaiken haluamasi!

Julkaistu:

Digivinkit
Netflixin perusnäkymä tarjoaa vain murto-osan kaikista mahdollisista ohjelmakategorioista.
Videopalvelu Netflixin tarjontaa voi tarkastella huomattavasti tarkemmin kuin sen perusnäkymästä voisi päätellä. Vaikka palvelu pyrkii suosittelemaan sisältöä mieltymystesi perusteella, eivät suositukset välttämättä aina osu kohdilleen.

Voit ottaa vallan omiin käsiisi ja katsoa, mitä kaikkea Netflix todella tarjoaa. Palvelussa on olemassa hurja määrä erilaisia genrejä, joita voi tarkastella tässä verkko-osoitteessa. Asiasta kertoo muun muassa Independent-lehti.

Löydät verkkosivulta erittäin pitkän listan lajityyppejä, joista jokainen päättyy omaan numerokoodiinsa. Esimerkiksi klassisten sotaelokuvien koodi on 48744. Synkät venäläisdraamat puolestaan tottelevat koodia 2310.

Useat genret on nimetty ohjaajan tai niitä tähdittävän näyttelijän mukaan. Esimerkiksi Arnold Schwarzenegger -leffat löytyvät koodilla 194.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voit klikata tällä verkkosivulla olevia kategorioita suoraan päästäksesi katselemaan niitä Netflixissä. Jokainen linkki vie osoitteeseen http://www.netflix.com/browse/genre/****, jossa lopussa olevat tähdet merkitsevät koodia. Voit siis syöttää numeroita myös käsipelillä osoitteen loppuun.

Jos käytät Netflixiä puhelimella, pelikonsolilla tai älytelevisiolla, et voi hyödyntää koodeja suoraan. Etsi ensin haluamasi sisältö tietokoneella ja laita se katselulistallesi tai etsi sitä Netflixin ohjelmakirjaston haulla.

Koodeja on moneen lähtöön. Todisteena allekirjoittanut päätti katsastaa, onko olemassa oma kategoria aikamatkustusta koskeville elokuville. Ja Great Scott sentään, löytyihän sellainenkin koodilla 1425. Painavaa, sanoisi Michael J. Fox.

Jos vaikuttaa siltä, että Netflixin suositukset eivät oikein tunnu menevän kohdalleen, voit muokata katseluhistoriaa itse.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt