Digitoday

Tuliko katseltua nolouksia Netflixissä? Näin piilotat pimeät hetkesi ja estät suosituksia vinoutumasta

Julkaistu:

Digivinkit
Netflix-historian siivoaminen vaatii ohjelmien poistoa yksi kerrallaan.
Tulko katsottua salaa Netflixistä Valehtelevia viettelijättäriä, ja nyt nolottaa? Ei hätää, suoratoistopalvelu mahdollistaa katseluhistorian poiston, vaikka sitä ei olekaan tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Temppu on tehtävä verkkosivujen kautta.

Ensin mene verkko-osoitteeseen Netflix.com/WiViewingActivity ollessasi kirjautuneena tilillesi. Vaihtoehtoisesti pääset sivulle myös Netflix.com-sivuston Tili-sivulta.

Nyt sinun pitäisi nähdä lista katsotuista ohjelmista, ja kaikkien oikealla puolella on X-nappi. Sitä painamalla saat ohjelman pois historiastasi. Tällöin nimike ei enää näy Äskettäin katsotut -rivillä tai Jatka katselua -rivillä. Jos ohjelman katselu oli jäänyt kesken, Netflix poistaa myös katselukohtasi.

Digital Trends huomauttaa, että televisiosarjojen kohdalla on mahdollista poistaa kaikki katsotut jaksot, kunhan on ensin poistanut yhden jakson. Silloin saat esille napin, joka kysyy haluatko poistaa koko sarjan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Koko katseluhistorian poistaminen kerralla ei kuitenkaan onnistu. Se edellyttää koko käyttäjäprofiilin tuhoamista ja uuden perustamista. Älä myöskään luota toimintoon liikaa, sillä jo poistamasi ohjelmat voivat kummitella historiassasi jopa 24 tuntia ennen kuin ne ovat kokonaan poistuneet kaikista laitteistasi.

Syitä ohjelmien poistoon on muitakin kuin nolojen katselutottumusten paljastuminen perheenjäsenille. Ohjelman poisto historiasta nimittäin vaikuttaa myös Netflixin antamiin suosituksiin.

Jos sinua ärsyttävät jotkin alati toistuvat suositukset – tai et halua toisen tiliäsi käyttävän klikkailevan niitä – saatat päästä sylttytehtaalle historiaa tarkastelemalla. Poista suosituksia mahdollisesti vinouttava ohjelma, niin Netflix ei enää käytä sitä apuna nimikkeiden suosittelussa.

Netflixin mukaan katseluhistorian poisto ei tällä hetkellä onnistu lapsille tarkoitetuissa Kids-profiileissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt