Digitoday

Windows 10:n seuraavan jättipäivityksen ajankohta selvisi – Microsoftin venkoilusta huolimatta

Julkaistu:

Windows 10
Microsoft aikoo julkaista Windows 10:n seuraavan suuren päivityksen noin kuukauden sisällä.
Ohjelmistoyhtiö Microsoft kertoi uutisia Windows 10:n odotetusta päivityksestä, jonka nimen oletetaan olevan Spring Creators Update.

Microsoft mainitsi päivityksen julkaisuajaksi huhtikuun taulukossa, joka koskee Windows 10:n yritysversioita. Asiasta kertoo esimerkiksi The Verge.

Mutta tämä kohta on sittemmin pyyhitty tyhjäksi. Nyt siinä kohdassa lukee vain N/A eli not available. Microsoft kuitenkin kertoo aikataulusta lisää saman verkkosivun alalaidassa, missä yhtiö vastaa asiakkaan tiedusteluun päivityksen ilmestymisestä.

Asiakas toivoi päivityksen ilmestyvän 5. huhtikuuta. Microsoft vastasi, että päivitys tulee luultavasti lähellä tätä päivämäärää, mutta lopullista julkaisupäivää ei ole vielä lyöty lukkoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suurpäivitys tuo Windows 10:een suuria muutoksia. Yksi niistä on nettiselaimista tutut välilehdet, jotka ollaan nyt tuomassa käyttöön myös muissa ohjelmissa nimellä Sets. Lisäksi luvassa on käyttäjän tekemiset muistava aikajana, jonka on toisaalta pelätty vaarantavan käyttäjien yksityisyyttä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt