Digitoday

Instagram kokeilee uutta varoitusta: Paljastaa salatallentajat

Julkaistu:

Instagram
Instagram aikoo varoittaa käyttäjiä, jos joku tallentaa heidän julkaisunsa.
Instagram testaa varoitusta, joka näytettäisiin tilin omistajalle, jos joku ottaa hänen tarina-päivityksestään ruutukaappauksen tai -videon, kertoo verkkolehti TechCrunch. Instagramin tarinat ovat lyhyitä videoita tai kuvakoosteita, jotka katoavat 24 tunnin kuluessa.

Rajattuun testiin osallistuvat Instagram-käyttäjät ovat saaneet palvelulta varoituksen, että seuraavasta heidän palvelussa ottamastaan ruutukaappauksesta kerrotaan myös kuvan päivittäjälle.
Jos et näe Twitter-päivitystä yllä, voit katsoa sen täältä.

Instagram-tarinan tekijä pystyy nykyäänkin näkemään, ketkä muut palvelun käyttäjät ovat katsoneet hänen tarinansa. Aiemmin ei ole kuitenkaan ollut mahdollista nähdä, jos joku on tallettanut tarinan omalle puhelimelleen ruutukaappauksena tai -videona.

Uusi toiminto voikin siis paljastaa Instagram-käyttäjät, jotka jostain syystä haluavat tallettaa tarinan katsottavaksi myös sen jälkeen, kun se on automaattisesti kadonnut Instagramista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tarinoiden tekijät näkevät tarinansa katsojalistassa katsojan nimen vieressä pienen pyöreän merkin, jos tämä on ottanut tarinasta ruutukaappauksen tai -videon.
Jos et näe Instagram-päivitystä yllä, voit katsoa sen täältä.

Instagram-tarinan julkaisija voi katsojalistan avulla estää valitsemiaan muita valittuja käyttäjiä enää jatkossa näkemästä tarinoita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt