Pikku kikka tekee Gmailista paljon paremman

Viestien välittäminen eteenpäin Gmailissa tehostuu selvästi Chrome-selaimen lisäosalla, Lifehacker kirjoittaa.

25.6.2017 20:12

Googlen Gmail-verkkosähköpostiin saa lisättyä toiminnon, joka herättää välittömän kysymyksen, miksi sitä ei ole palvelussa valmiina. Vinkistä kertoi Lifehacker.

Perus-Gmailissa on mahdollista välittää viestejä eteenpäin vain yksi kerrallaan. Jos käytät Chrome-selainta, voit ladata siihen laajennuksen, joka sallii usean viestin lähettämisen eteenpäin kerralla ja halutulle määrälle vastaanottajia.

Laajennuksen nimi on Multi Forward for Gmail. Klikkaa linkkiä Chromessa, paina Lisää Chromeen -nappia ja avaa sitten Gmail. Sen yläreunan työkalupalkissa pitäisi näkyä kaareva nuoli, kun valitset useamman viestin laittamalla ruksin niiden vieressä olevaan laatikkoon.

Paina sitten nuolta. Ensimmäisellä käyttökerralla Gmail edellyttää laajennuksen sallimista kirjautumalla Google-tunnuksilla.

IS Digitodayn pikatestissä laajennus toimi niin kuin pitikin. Ainoa ongelma ilmeni tilanteissa, joissa viestejä haluaa poistaa. Silloin tulee helposti painettua uutta välitysnappia, vaikka tarkoitus oli painaa Gmailin roskakoria.

Voit poistaa laajennuksen klikkaamalla sen kuvaketta oikealla hiirennapilla Chromen oikeassa yläreunassa ja valitsemalla Poista Chromesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?