Onko sinulla useampi sähköpostiosoite? Pikku niksi helpottaa elämääsi kummasti

Google opastaa tekemään jokapäiväisestä sähköpostikurimuksesta siedettävämmän.

4.6.2017 8:29

Sähköposti on edelleen tärkeä osa arkea ja vapaa-aikaa, halusi sitä tai ei. Gmail on maailman suurin sähköpostipalvelu ja sen käytöstä voi tehdä vähemmän tuskallista usealla tavalla. Tässä uuden Gmail-juttusarjamme ensimmäinen vinkki.

Hyppele helposti tililtä toiselle

Gmail-sähköpostipalvelun käyttö voi olla puurossa soutamista, jos sinulla on useampi tili, joiden viestit haluat jatkuvasti tarkistaa.

Google mahdollistaa kuitenkin samanaikaisen sisäänkirjautumisen palveluissaan, kuten Gmailissa.

Google neuvoo tietokoneella Gmailia käyttäviä klikkaamaan Gmailissa oikean yläkulman pyöreää profiilinappia ja valitsemaan Lisää tili. Sen jälkeen kirjaudut sisään toisen tilisi tunnuksilla ja toistat prosessin, jos tilejä on useampia.

Tämän jälkeen voit klikata sitä samaa oikean yläkulman profiilikuvaasi ja valita oikean tilin esiin tulevista vaihtoehdoista.

Jos käytät älypuhelinta, avaa ensin jokin Google-sovellus, kuten Gmail. Napauta vasemman yläkulman kolmea vaakaviivaa ja sitten ylhäällä olevaa tilitietojesi kohtaa. Joissakin sovelluksissa saattaa olla tarpeen klikata ensin Asetukset-kohtaa.

Valitse Hallinnoi tilejä, ja valitse ne tilit, jotka haluat lisätä. Jos niitä ei näy, valitse Lisää tili, ja seuraa ruudulla annettavia ohjeita.

Kun olet lisännyt tilit, voit vaihdella niiden välillä painamalla Gmailissa kolmea vaakaviivaa ja sitten tilitietojasi. Esiin tulevat muut tilisi, joista vain valitset oikean.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?