Telian neuvottelut kariutumassa: Useat tv-kanavat vaarassa pimentyä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Telian neuvottelut kariutumassa: Useat tv-kanavat vaarassa pimentyä

Useat tv-kanavat saattavat pimentyä parin viikon päästä, varoittaa operaattori Telia.

23.5.2017 14:20

Urheilukanavat Eurosport 1 ja 2 sekä Discovery Channel, Discovery World, Investigation Discovery, Discovery Science ja luontokanava Animal Planet saattavat kadota operaattori Telian tv-palveluiden asiakkailta keskiviikkona 7. kesäkuuta, varoittaa yhtiö tiedotteessaan.

Päättymisuhka koskee myös kanavien hd-versioita.

Telia ja SBS Discovery -yhtiö ovat parhaillaan neuvottelemassa uudesta sopimuksesta. Telia haluaisi välittää Discoveryn kanavia myös verkko- ja mobiilipalvelujensa kautta.

– Valitettavasti Discovery ei ole samaa mieltä kanssamme ja neuvottelumme ovat vaarassa epäonnistua, toteaa Telian tv-liiketoiminnasta vastaava Henrik Laine.

Kanavat ovat kuuluneet Telian tv-asiakkaiden Discovery- ja Surf-kanavapaketteihin. Lisäksi asiakkaat ovat voineet valita niitä osaksi Mix S- ja Mix M -kanavapaketteja. Laineen mukaan SBS Discoveryn kanavia katsoo noin 60 000 Telian tv-asiakasta.

Telia aikoo korvata kanavien päättymisen asiakkailleen tarjoamalla niiden tilalle Viasatin Nature- ja urheilu-kanavia sekä Nick jr.- , Disney jr. -, ja Boomerang-lastenkanavia ja Ginx-kanavan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?