Google Kuvat keräsi 100 miljoonaa käyttäjää

Toukokuussa käynnistetty Google Kuvat -palvelu on ylittänyt sadan miljoonan käyttäjän rajan. Siinä on tietenkin auttanut se, että Google+:n kuvapalvelu lopetettiin elokuun alussa ja käyttäjien kuvat siirrettiin Google Photos -palveluun.

Google Kuvat toimii myös Applen laitteissa.

21.10.2015 9:57 | Päivitetty 21.10.2015 9:58

Google Kuvat tukee kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä ja siihen voi tallentaa rajoittamattoman määrän kuvia kunhan pitää kuvien pikselimäärän kohtuullisena. Palvelussa on myös monipuoliset hakuominaisuudet ja se osaa omien algoritmiensa avulla luokitella kuvia automaattisesti.

Googlen yritysblogissa kerrottiin ruokien olevan toiseksi suosituin kuva-aihe ihmisten jälkeen. Asiakuvista autot olivat toiseksi yleisin kuvauskohde ruoan jälkeen. Eläimistä eniten kuvia on koirista. Häät ja konsertit ovat suosituimpia tapahtumakuvien aiheita. Eniten turistikuvia on tallennettu Pariisista ja New Yorkista.

Google sanoo vapauttaneensa älypuhelimista 3 720 teratavua tilaa kuvien automaattisella tallennuksella Google Kuvat -palveluun.

The Vergen mukaan sadan miljoonan käyttäjän rekrytointi viidessä kuukaudessa on mittava saavutus. Pinterestiltä ja Twitteriltä kesti viisi vuotta päästä samaan ja jopa Instagramin räjähdysmäisessä kasvussa vuodesta 2010 alkaen sadan miljoonan käyttäjän keräämiseen meni kaksi ja puoli vuotta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?