Galaxy S6 Edgeä nihkeästi liikkeellä: Näin se näkyy Suomessa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Galaxy S6 Edgeä nihkeästi liikkeellä: Näin se näkyy Suomessa

Samsungin Galaxy S6 Edge -mallin saatavuus voi olla heikkoa parin ensimmäisen viikon ajan. Molemmissa uutuuspuhelimissa voi olla rajallisesti värivaihtoehtoja saatavilla.

Galaxy S6 Edge.

10.4.2015 16:04 | Päivitetty 10.4.2015 16:05

Samsungin Galaxy S6 -puhelimet tulevat Suomessa myyntiin huomenna. Samsungkin on myöntänyt yhtiön kärsivän toimitusvaikeuksista käyristetyllä näytöllä varustettujen Edge-mallien suhteen.

Samsungin myyntipäällikkö Mika Engblomin mukaan ennakkomyynti on ollut Galaxy S5:tä vilkkaampaa, mutta ennakkotilaukset pystytään pääosin täyttämään. Tarjonnassa saattaa olla silti aukkoja parin viikon aikana.

– Edgen kysyntä yllätti meidät positiivisesti, Engblom muotoilee.

Myyntiin on tulossa tasaisesti kaikkia muistivariantteja mustana ja valkoisena, mutta muita värejä saattaa joutua odottelemaan. Perus-S6:ta pitäisi olla tarpeeksi heti myynnin alkaessa.

Engblom muistuttaa, että kahden viikon kuluttuakaan kaikista kaupoista ei löydy joka väriä jokaisella muistimäärällä. Tämä johtuu siitä, että useimmat kaupat eivät ota kaikkia malleja myyntiin.

Soneran verkkosivujen mukaan yhtiö aloittaa ennakkotilattujen puhelinten toimitukset viikolla 17, eli ensi viikkoa seuraavalla viikolla. Gigantti puolestaan lupaa toimitusten alkavan 17. huhtikuuta eli viikolla 16. Elisa ja Verkkokauppa.com lupaavat toimitusten alkavan 11. huhtikuuta eli huomenna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?