Steve Jobs -leffa menetti jo Jobsin – nyt lähti studiokin

Julkaistu:

Voisiko joku tehdä elokuvan Steve Jobs -elokuvan tekemisestä? Sony Pictures ei enää ole mukana projektissa, Variety-lehti väittää.


Tunnustettu käsikirjoittaja Aaron Sorkin yrittää kovasti luoda elokuvaa Applen edesmenneestä perustajasta Steve Jobsista perustuen Walter Isaacsonin kirjoittamaan elämäkertaan.

Mutta tällä menolla kaikki mitä saadaan aikaan, voisi olla elokuva siitä, miten Steve Jobs -elokuvaa yritettiin tehdä. Ainekset komediaan ovat ainakin jo kasassa.

Variety-lehti sai kuulla, että elokuvan tuotantoyhtiö Sony Pictures on yllättäen lähtenyt projektista, vaikka se aikanaan osti oikeudet elämäkertaan vuonna 2011. Tiedon on vahvistanut Hollywood Reporter, mutta Sony ei ole asiasta puhahtanut.

Sorkin oli vähän aikaa sitten "vahvistanut", että Steve Jobsia esittää Christian Bale, mutta sitten hänkin yllättäen häipyi kuvioista. Sen jälkeen rooliin on huhuttu Michael Fassbenderia.

Yhdessä vaiheessa elokuvaan oli myös hieman hankala löytää ohjaajaa. Tällä hetkellä ohjaajaksi on palkattu Danny Boyle.

Hanke yrittää kuitenkin eteenpäin. Varietyn ja Hollywood Reporterin mukaan elokuvastudio Universal olisi kiinnostunut astumaan Sonyn tilalle Steve Jobs -elokuvassa.

Kommentit

    Näytä lisää