Bale pakitti: Steve Jobs -leffa taas vailla Steve Jobsia

Julkaistu: , Päivitetty:

Christian Balen peruutus tuli varmasti yllätyksenä ainakin käsikirjoittaja Aaron Sorkinille.


Muun muassa Amerikan Psykosta, Terminator – Pelastuksesta, Yön ritarista ja Taistelijasta tuttu näyttelijä Christian Bale on sittenkin kieltäytynyt Steve Jobsin roolista Aaron Sorkinin käsikirjoittamassa elämäkertaelokuvassa.

Balen kieltäytyminen roolista on laajasti uutisoitu, ja alun perin siitä kertoi Hollywood Reporter. Huhujen mukaan Bale olisi tullut pitkän pohdinnan jälkeen siihen tulokseen, että hän ei ole oikea henkilö rooliin.

Sorkin itse ehti jo varmistaa Christian Balen olevan Steve Jobs Bloombergin haastattelussa pari viikkoa sitten. Sorkin sanoi, ettei Balen tarvinnut edes koe-esiintyä, koska hän on paras mahdollinen valinta tähän rooliin ikäryhmänsä näyttelijöistä.

Aiemmin roolista ehti jo kieltäytyä Leonardo DiCaprio. Variety-lehden mukaan nyt roolista keskustellaan alustavasti Michael Fassbenderin kanssa. Hänet muistetaan esimerkiksi Kunniattomista paskiaisista ja X-Men-elokuvista. Hieman syvällisempää työtä hän teki 12 Years a Slavessa vuonna 2013.

Applen toisen perustajan Steve Wozniakin rooliin on kaavailtu Seth Rogenia. On epäselvää, vaikuttaako Balen perääntyminen Rogenin suunnitelmiin.

Kommentit

    Näytä lisää