Microsoftin halpamalli hyväksyttiin: Onko tässä seuraava hitti-Lumia? - Digitoday - Ilta-Sanomat

Microsoftin halpamalli hyväksyttiin: Onko tässä seuraava hitti-Lumia?

Lumia 530 läpäisi viranomaisten seulan Yhdysvalloissa.

Lumia 520 saa pian seuraajan.­

10.7.2014 11:36 | Päivitetty 10.7.2014 11:36

Microsoftilta voi odottaa piakkoin uutta halpaa Lumia-puhelinta, sillä Lumia 530 sai puhtaat paperit Yhdysvaltain telehallintovirastolta FCC:ltä, kertoo NokiaPowerUser.

Puhelin tunnetaan mallimerkinnällä RM-1018 ja siitä on olemassa myös kahdelle sim-kortille tarkoitettu RM-1020-versio. Ensimmäinen malli on tarkoitettu USA:n markkinoille T-Mobilen malliksi ja jälkimmäinen Aasian-Tyynenmeren alueelle.

Sertifikaattiasiakirjat kertovat, että puhelin on pari millimetriä Lumia 520:tta kapeampi. Akku on entisenlainen, eli BL-5J. Puhelin ei tue 4g-verkkoja.

Aiemmin vuotaneet tiedot paljastavat, että puhelimessa on noin 4,3 tuuman näyttö sekä ohjelmallisesti toteutetut ohjausnäppäimet ruudun alapuolella. Laitteesta uupuu kakkoskamera.

Puhelimia veikataan julkaistavaksi loppukesästä.

Lumia 520 on maailman yleisesti myydyin Windows Phone -käyttöjärjestelmään perustuva puhelin. Se on myös hinnaltaan edullisin, sillä se on ainoa alle satasen maksava Windows-puhelin. Kauppoihin tullessaan sen hinta oli noin 140 euroa.

Nokia päivitti Lumia 520:tta 525-mallilla, jonka keskusmuistin koko kaksinkertaistui yhteen gigatavuun. Nähtäväksi jää, pystyykö Microsoft toistamaan uutuudellaan Lumia 520:n menestyksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?