Applen perustaja Galaxy Gearista: "Kelvoton" - Digitoday - Ilta-Sanomat

Applen perustaja Galaxy Gearista: "Kelvoton"

Steve Wozniakilla oli taas asiaa. Nyt hän kommentoi kuumenevaa puettavan teknologian markkinaa XConomy-nettijulkaisulle.

2.7.2014 12:36 | Päivitetty 2.7.2014 12:31

Suorasta puheestaan tunnettu Steve Wozniak kertoi kokemuksestaan – ja varsin lyhyestä sellaisesta – Samsungin varhaisen älykellon Galaxy Gearin kanssa.

– Se oli ainoa kokeiltavakseni ostamani teknologia, jonka heitin ulos puolen päivän jälkeen. Myin sen eBayssa, koska se oli niin kelvoton ja teki niin vähän käteviä asioita, Wozniak purki XConomylle Milwaukeen Flying Car -tapahtuman tuoksinassa.

Voidaan toki väittää, ettei puolen päivän kokeilu vielä oikeuta kutsumaan mitään laitetta kelvottomaksi. Mutta Wozniak on ollut brutaalin rehellinen mielipiteistään, vaikka ne koskisivat Applen laitteita. Edelliset iPadit eivät ainakaan tehneet mieheen vaikutusta.

Googlen päähän puettavasta Glass-tietokoneesta Wozniak kuitenkin pitää, joskin hän ei ole varma, onko siitä läpimurtotuotteeksi. Samaa hän pohtii älykelloista. Hän toivoo, että Apple olisi se, joka esittelee selvästi muista poikkeavan tuotteen, joka näyttäisi, mihin älykelloista oikeasti on.

– Haluan älypuhelimeni tähän (ranteeseen), mutta haluan todella koko paketin. En tahdo vain pientä bluetooth-yhteyttä älypuhelimeen, joka on taskussani, Wozniak korosti XConomyn mukaan. Hänen suosikkikellonsa on Martian-nimisen yhtiön valmistama.

Applen perustajiin lukeutuva Steve Wozniak voi puhua melko vapaasti teknologiasta, koska hän ei ole enää pitkään aikaan osallistunut Applen päivittäiseen pyörittämiseen. Hänen mielipiteensä eivät varsinaisesti edusta Applea.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?