Apple julkisti kuluvan vuoden eniten ladatut: Candy Crush Saga kärjessä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Ruotsalaispeli juhlii Applen ladatuimpana, Rovio puolustaa Suomen kunniaa

Naapurin Candy Crush Saga on tämän vuoden eniten ladattu iPhone-sovellus, Apple kertoi maanantaina. Rovion sovellukset ovat hyvin edustettuina tämän vuoden Applen suosikkilatausten listoilla, mutta siihen suomalaisväri sitten jääkin.

Supercellin Clash of Clans ei mahtunut listoille.

17.12.2013 14:49 | Päivitetty 17.12.2013 14:52

Tämän vuoden iPhone- tai iPad- top kympeissä ovat Rovion Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars HD, Angry Birds Star Wars II ja Bad Piggies HD.

Listat kattavat sekä ilmaiset että maksulliset sovellukset iPhonella ja iPadilla. Niistä koostetulla päälistalla ei ole yhtään Rovion peliä. Mutta kärjessä keikkuu siis Candy Crush.

Jatkuvasti uutta sisältöä saava Candy Crush on ladattavissa myös Android-puhelimiin. Julkaisijan Kingin mukaan marraskuussa 2012 julkaistua peliä on ladattu yli 500 miljoonaa kertaa ja sitä on pelattu yli 150 miljardia kertaa.

Parhaiden menestyneiden iOS-laitteiden latauslistoilla on monia viestintäsovelluksia ja sellaisia suosittuja palveluja, jotka ovat lisänneet monipuolisia pikaviestiominaisuuksia.

Candy Crushin makea vuosi IPhonen ja iPadin ladatuimmat sovellukset

SijaTHE TOP 10TOP PAID IPHONETOP PAID IPADTOP FREE IPAD2012 TOP 101Candy Crush SagaMinecraftMinecraft – Pocket EditionCandy Crush SagaYouTube2YouTubeHeads Up!PagesYouTubeInstagram3Temple Run 2Temple Run: OzTemple Run: OzTemple Run 2Draw Something4VineAngry Birds Star WarsPlants vs. Zombies HDCalculator for iPad FreeFlashlight5Google MapsPlague Inc.Angry Birds Star Wars HDSkype for iPadFacebook6SnapchatAfterlightNotabilityNetflixPandora7InstagramFree Music Download Pro - Mp3 DownloaderAngry Birds Star Wars IIDespicable Me: Minion RushTemple Run8FacebookBloons TD 5iMovieiBooksPinterest9Pandora RadioSleep Cycle alarm clockThe RoomFacebookTwitter10Despicable Me: Minion RushPlants vs. ZombiesBad Piggies HDThe Weather Channel for iPadSkype Lähde: Apple

Suosituimmista Applen sovelluksista uutisoi muun muassa USA Today.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?