Conan O'Brien teki pilaa Google Glassista - Digitoday - Ilta-Sanomat

Google Glass joutui Conanin käsittelyyn: "Näyttää siltä, että lakkasit elämästä"

Suosittu jenkkikoomikko teki pilaa Google Glassista – tai pikemminkin sen tulevista käyttäjistä.

7.12.2013 8:00 | Päivitetty 6.12.2013 22:07

Toistaiseksi ani harvojen omistama, Googlen päähän puettava Glass-tietokone sai niin kutsutun Conan-käsittelyn, kuten vaikkapa Kindle tai iPad aikanaan.

Tv-koomikko Conan O'Brienin ohjelmassa esitetty sketsi kuvaa Google Glassin käyttöä arjessa – selvästikin hyvin yksinäisen omistajan arjessa.

Googlen mainosvideoksi puettu pätkä esittää Glassin kuvitteellista Helper-avustajaa, joka on Glassin ruudulle tarpeen vaatiessa ilmestyvä miehen naama. Applen Sirin selvä kilpailija auttaa muun muassa virtsaamaan vessassa ja kertoo, että käyttäjän todennäköisyys olla kuolematta yksin on 0,00003 prosenttia.

Video päättyy varsin hirtehisissä tunnelmissa. Jäljelle jää kysymys, onko tämä todellakin se yleinen vaikutelma, jonka Glass käyttäjästään antaa.

Paljon on puhuttu Glassin oletetusta vaarasta yksityisyydelle ja vähemmän potentiaalisista terveyshaitoista. Mutta onko Glassin suurin haaste sittenkin sen imago elämästä vieraantuneiden leikkikaluna?

Conan on huomioinut Google Glassin show'ssaan ennenkin. Viime helmikuussa hän esitteli nettijätin toisen uutuuden nimeltä Google Ass.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?