Digitoday

Google TV, otto kolme: puheentunnistus ja uusittu käyttöliittymä

Julkaistu:

Google TV päivittyy kolmosversioon ja saa puheohjauksen. Suomi-versiota ei vielä kuulu.


Televisio on tämän vuoden CES-messujen yksi polttopisteistä. Google on tekemässä merkittävää julkistusta Google TV -palveluunsa liittyen, kertoo CE Pro -verkkojulkaisu.

Google TV on Googlen älytelevisiojärjestelmä, joka on saatavilla erillisenä lisälaiteboksina tai älytelevision ominaisuutena. Muun muassa tilausvideopalvelut mahdollistava palvelu on ollut tarjolla Yhdysvalloissa vuodesta 2010. Euroopan suuriin maihin se saapui viime vuonna.

Käyttöliittymältään uusittu Google TV tulee upotettuna uusiin LG:n televisioihin. Sen ohjaamisen on määrä tapahtua uusitulla Magic Remote -kauko-ohjaimella, jossa on qwerty-näppäimistö ja äänentunnistusominaisuudet.

Google TV:n aiemmat versiot ovat saaneet kritiikkiä hankalasta käyttöliittymästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Palvelun saapumista Euroopan pienempiin maihin on odoteltu jo jonkin aikaa, mutta Suomessa se ei ole toistaiseksi saatavilla. Muun muassa tämä on antanut kilpailevalle Apple TV:lle vahvan aseman Suomessa.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Tunti sitten
  10. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  11. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää