Teinitytöt tarjosivat unipirtelön vanhemmille - Digitoday - Ilta-Sanomat

Tytöt huumasivat vanhemmat päästäkseen internetiin

Kalifornialaiset teini-ikäiset tytöt tarjosivat toisen tytön vanhemmille unilääkepirtelöt, päästääkseen käyttämään internetiä vielä nukkumaanmenoajan jälkeen.

7.1.2013 9:33 | Päivitetty 7.1.2013 9:19

Vanhemmat veivät 16-vuotiaan tyttärensä pienen Rocklinin kaupungin poliisiasemalle sen jälkeen, kun he havaitsivat, että tyttären ja tämän ystävättären tarjoamissa pirtelöissä oli unilääkettä. Tytöt olivat tarjoutuneet tuomaan vanhemmille pirtelöt ja sekoittaneet niihin jauhettua, tuttavalta saatua unilääkettä.

Tytöt halusivat nukuttaa vanhemmat, jotta he pääsisivät internetiin myös iltakymmenen jälkeen. Tavallisesti vanhemmat katkaisivat internet-yhteyden yöksi.

Kun vanhemmat heräsivät krapulaisina keskellä yötä ja olo oli huono vielä aamullakin, heidän epäluulonsa heräsivät. He kävivät ostamassa poliisiasemalla myytävän viiden dollarin huumeiden testipakkauksen, joka antoi positiivisen tuloksen.

Poliisi tutkii edelleen, kuinka paljon unilääkettä pirtelöissä oli, brittilehti The Guardian kertoi. Tytöt joutuvat syytteeseen nuoriso-oikeudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?