Digitoday

Apple puuhaa älykelloa?

Julkaistu:

Applen tuotantoketjusta on kantautunut tietoja, joiden mukaan yhtiö suunnittelee uudenlaista laitetta: rannekellon ja tietokoneen risteytystä, Business Insider kirjoittaa kiinalaiseen Techo163.comiin viitaten.


Techo163.comin lähteiden mukaan Apple kehittelee iOS-käyttöjärjestelmällä toimivaa rannekelloa. Laitteessa on 1,5 tuuman näyttö ja Bluetooth-yhteys.

Kyse on toki pelkistä huhuista, mutta Business Insiderin mielestä varsin uskottavista.

Futurologit puhuvat mielellään ylle puettavasta teknologiasta. Analyytikko Gene Munster uskoo Applen voivan laajentaa tälle alueelle.

Lisäksi laitteelle olisi kysyntää. iOS-kellon kehittämiseen on lahjoitettu Kicktarterissa jo 10 miljoonaa dollaria. Lisäksi Apple käyttää suuria summia rahaa hankkeisiin, joista kukaan yhtiön ulkopuolella ei tiedä mitään, lehti kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikilta osin huhu ei ole uskottava. Miksi Apple vaihtaisi nyt Intelin prosessoreihin, kun se on tähän asti luottanut ARM:iin? Eniten lehteä ihmetyttää väite, jonka mukaan kello olisi Intelin idea ja Apple haluaisi toteuttaa sen. Yleensä Apple suunnittelee laitteensa itse ja etsii sitten valmistajan.

Kaiken kaikkiaan ajatus älykellosta tuntuu järkevältä, Business Insider kirjoittaa.

Apple on kasvanut maailman arvokkaimmaksi yhtiöksi tuomalla markkinoille tuotteita, jotka syövät sen aiempien luomusten suosiota. iPhone nakersi iPodin suosiota, ja iPadit korvaavat Macceja. Ehkä iKello tekee turhiksi älypuhelimet.
 

Kommentit

    Näytä lisää