Digitoday

Verkkokauppa.com vesitti Lumia-salaisuuden – paljasti hinnan ja startin

Julkaistu: , Päivitetty:

Verkkokaupan Samuli Seppälän mukaan päivämäärä ja hinta lipsahtivat työntekijän virheen vuoksi.


Nokian Lumia 920- ja 820 -puhelimien myynnin aloittamispäivä Suomessa on paljastunut. Puhelimet tulevat kauppoihin torstaina 22.11.


Päivämäärä  paljastui Vekkokauppa.comin mainoksessa, joka tuli julkiseksi etuajassa. Myymälä ilmoittaa aloittavansa puhelimen myynnin torstaina 22.11. kello 0.01. Mainoksen mukaan Nokia Lumia 920 maksaa 599,90 euroa.

Digitodayn tavoittaman Verkkokauppa.comin toimitusjohtajan Samuli Seppälän mukaan kyse on inhimillisestä erehdyksestä. Lipsahdus johtui kaupan työntekijän tekemästä virheestä.

– Kekkosta lainatakseni voisin sanoa, että saatanan tunarit. Se livahti se mainos etuajassa ulos. Mutta kyllä se meidän mainos on, sen voin sanoa. Muuta en halua kommentoida, Seppälä sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Seppälän mukaan mainoksen oli tarkoitus tulla julkiseksi keskiviikkoaamuna. Seppälä ei kommentoi sitä, onko Nokia ollut häneen yhteyksissä lipsahduksen jälkeen.

Nokia ilmoitti eilisen Windows Phone 8 -julkistuksen jälkeen aloittaneensa Lumia 820- ja 920 -puhelimien toimitukset. Suomen puuttuminen ensimmäisten myyntiintulomaiden listalta herätti hämmästystä. Euroopan maista mukana olivat ainoastaan Ranska, Saksa, Italia, Puola ja Venäjä.

Digitodayn aiemmin aamulla haastattelema Nokian viestintäpäällikkö Tomi Kuuppelomäki kertoi, että Suomi on Nokialle tärkeä markkina ja yhtiö aikoo kertoa puhelimen myyntiin tulosta täällä ”aivan lähiaikoina”.

Tämä ajankohta lienee paljastuksen varjossa huomisaamu. On hyvin todennäköistä, että samalla ilmoitetaan puhelimien hinnat Suomessa.

Toisinaan yhtiöt vuotavat salaista tietoa tarkoituksellisesti tarkoituksenaan oman myyntinsä edistäminen. On kuitenkin vaikea arvioida, onko Verkkokauppa.comin vuoto tarkoituksellinen vai aito vahinko.

Kommentit

    Näytä lisää