Lätkän MM-kisat näkyvät sittenkin teräväpiirtona

Julkaistu: , Päivitetty:

Jääkiekon MM-kiekkolähetykset alkavat näkyä teräväpiirtoina DNA:n antenniverkossa.


Palveluoperaattori TV Viihteen toiminnan loppuminen ei vie antenniverkosta jääkiekon MM-kisojen teräväpiirtolähetyksiä. TV Viihde on näyttänyt ainoana MTV:n lähetyksiä teräväpiirtona antenniverkossa.

TV Viihde sulkee palvelunsa huhtikuun lopussa. Jääkiekon MM-kisat käydään toukokuussa.

MTV Media on sopinut telekonserni DNA:n kanssa jääkiekon MM-kisojen välittämisestä antenniverkossa myös teräväpiirtona.

Jakelusopimus kattaa koko Suomen ja käsittää sekä normaalilaatuiset että teräväpiirtoiset lähetykset.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut ovat seurattavissa teräväpiirtolähetyksinä CANAL+ MM-kiekko 24/7 HD ja CANAL+ Urheilu HD -kanavilla DNA:n antenniverkon peittoalueen talouksissa.

Katseluun tarvitaan VHF-antenni suunnattuna DNA:n verkon lähetinasemaan ja antenniverkon HD-katseluun tarkoitettu vastaanotin.

Normaalilaatuisena lähetyksenä kisoja voi seurata nykyisellä antenniverkon digiboksilla kaikissa antennitalouksissa ilman erillisiä laitehankintoja.

Kanavat tilataan DNA Welho TV-kortille.

CANAL+ MM-kiekko 24/7 -kanava sisältyy DNA:n nykyisten CANAL+ Total ja CANAL+ Sport-tilaajien paketteihin sekä normaalilaatuisena että teräväpiirtoisena ilman lisämaksua.

DNA on myynyt helmikuun puolestavälistä myös erityistä CANAL+ MM-kisapakettia. Paketti maksaa 39,90 euroa koko kolmen kuukauden katselujaksolta. Teräväpiirtolähetykset sisältyvät myös tähän pakettiin ilman erillistä veloitusta.

Kommentit

    Näytä lisää