IPhonen akkukorjaus ei auta kaikkia

Julkaistu: , Päivitetty:

Applen julkaisema iOS 5 -päivitys ei tepsinyt kaikissa tapauksissa huonoon akkukestoon. Joillakin tilanne on jopa pahentunut.


Apple jakaa iPhone 4S:ään ja muihin laitteisiin ohjelmistopäivitystä, jonka pitäisi muun muassa korjata osaa käyttäjistä vaivannut huono akkukesto.

Kaikki eivät ole iOS 5.0.1-päivitykseen tyytyväisiä, yhtiön tukisivuilla käytävä keskustelu osoittaa. Osalla päivitys näyttää auttaneen, toisilla taas ei. Jotkut kertovat joutuneensa ojasta allikkoon.

– 5.0.1 on epäonnistunut! Olin yksi onnekkaista, jotka saivat kaksi päivää irti yhdestä latauksesta, joskin moni toiminto suljettuna. Päivityksen jälkeen virta ehtyy paljon nopeammin. Hienoa, irvailee nimimerkki geezerdave.

Myönteiset kommentit ovat harvemmassa, mutta niitäkin on. Käyttäjien arvioihin kannattaa suhtautua varauksella. Ulkopuolinen ei voi tietää, millä tavalla he ovat puhelintaan käyttäneet tai akkukestoa mitanneet.

Lisäksi joidenkin neuvona on nollata puhelin, käyttää akku loppuun, ladata se uudestaan ja katsoa vasta sitten, mikä on totuus.

Mutta miksi tämä kaikki kuulostaa niin tutulta? Siksi, että reaktio oli samanlainen vuonna 2008, kun käyttäjät valittivat iPhone 3G:n huonoa 3G-kuuluvuutta.

Apple julkaisi päivityksen, minkä jälkeen eri käyttäjät kertoivat tilanteen pysyneen ennallaan tai jopa huonontuneen. Tuolloin Apple ei tosin sanonut, että päivitys on tarkoitettu korjaamaan kyseistä ongelmaa.

Kommentit

    Näytä lisää