IPhonen käyttäjät näkevät taas keltaista

Julkaistu: , Päivitetty:

Näyttö kellertää joissakin uusissa iPhone 4S -puhelimissa. Ongelma voi hävitä itsekseen.


Apple julkaisi uuden tuotteen ja jälleen ensimmäiset ostajat kertovat kellertävästä näytöstä. Joissakin iPhone 4S:n näytöissä on havaittu keltaisuutta ja kuvan haaleutta verrattuna edelliseen malliin iPhone 4:ään.

Applen tukisivujen keskusteluista kertoi ensimmäisten joukossa Cnet News.com. Vikojen laajuudesta tai todellisuudesta ei ole varmaa tietoa. Apple ei ole kommentoinut asiaa.

Samankaltainen keskustelu käynnistyi esimerkiksi, kun Apple julkaisi iPhone 4:n vuosi sitten ja iPad 2:n viime keväänä. Niissä nähtiin kellertäviä täpliä, joiden arvioitiin johtuvan liimasta, jota käytetään lasikerrosten kiinnittämiseen.

Liiman haihtuminen oli oletetusti kesken, ja ongelman uskottiin katoavan itsestään. Jotkut keskustelijat kuitenkin sanovat, että iPhone 4S:n ongelma ei ole kadonnut usean päivän odotuksesta huolimatta.

Maallikon voi olla vaikea nähdä mitään vikaa keskustelupalstalla julkaistujen vertailukuvien perusteella. IPhone 4S:n näytössä vaikuttaa olevan erilainen kontrasti ja värilämpö. On vaikea sanoa, näkisikö ensimmäistä iPhoneaan ostava kuvassa mitään vikaa.

Kommentit

    Näytä lisää