Apple IPhone 5 saa paremman antennin ja kameran

Julkaistu: , Päivitetty:

Applen tuleva iPhone 5 -puhelin näyttää nykyiseltä mallilta, mutta kuoret kätkevät nykymalliin verrattuna useita parannuksia, muun muassa paremman antennin ja kameran, kertovat uusimmat verkkohuhut.


Applen tulevasta iPhone 5 -mallista liikkuu jälleen uusia huhuja. Verkkolehti AppleInsider väittää saaneensa uusia tietoja iPhone 5 -puhelimen ominaisuuksista Ming-Chi Kuo -nimiseltä analyytikolta.

Lehden mukaan Applen tuleva iPhone 5 -malli näyttää samalta kuin iPhone 4, eli siinä on sekä etu- että takaosassa lasipinta. Laitteen sivuja kiertää metallinen antenni.

Uutta mallia saa lehden mukaan alusta alkaen sekä mustana että valkoisena.

IPhone 4 -mallin antenni sai kuitenkin vuosi sitten runsaasti moitteita muun muassa Consumer Reports -kuluttajalehden testissä, sillä sen signaali heikkeni, kun puhelinta piti kädessään tietyllä tavalla.

Tulevan iPhone 5 -mallin ei pitäisi kärsiä antenniongelmista, sillä sen rakennetta on uudistettu.

Kuoriin on mahdutettu myös kahdeksan megapikselin kamera, kun nykyisessa iPhone 4 -mallissa on viiden megapikselin kamera.

Lehden mukaan entistä tarkempi kamera oli erityinen haaste Applelle, sillä yhtiö ei halunnut puhelintaan aiempaa paksummaksi. Tehokkaamman kameran mahtuminen samoihin kuoriin lopulta ratkaisi sen, että iPhone 5:n muotoilua ei uusittu.

Kommentit

    Näytä lisää