Digitoday

Meego tulee Nokia N900-malliin

Julkaistu: , Päivitetty:

Nokian N900-älypuhelimeen voi päivittää Meego-käyttöjärjestelmän uuden version.


Matkapuhelinvalmistaja Nokia tarjoaa N900-puhelimen hankkijoille mahdollisuuden päivittää puhelimeen Meego-käyttöjärjestelmä. Nykyisissä N900-puhelimissa on Nokian älypuhelimille tarkoitettu Maemo-käyttöjärjestelmä.

Meego-päivityksestä kertoo Nokian tuotepäällikkö Jukka Eklund. Hän uskoo, että Nokian virallinen Meego-tuki vauhdittaa käyttöjärjestelmän kehitystä avoimen kehittäjäyhteisön avulla.

Nokia N900-puhelimiin on saatavilla Meego-käyttöjärjestelmän 1.2. versio. Meego-käyttöjärjestelmä ei tuo N900-puhelimiin juuri uusia ominaisuuksia, mutta puhelut, tekstiviestit ja nettiselailu onnistuvat.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  10. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  11. Tunti sitten
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää