Digitoday

Sony taltioi jalkapallon MM-kisat 3d:nä

Julkaistu: , Päivitetty:

Sony taltioi jalkapallon maailmanmestaruuskisoja kolmiulotteisesti ensi vuonna. Tulossa on elokuva kisojen kohokohdista.


Viihdeyhtiö Sony sopi kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan kanssa enintään 25 ottelun kuvaamisesta 3d-kameroin. Sony ei tiedotteessaan lupaa suoria 3d-lähetyksiä, vaan tallennettuja kohokohtia esitettäviksi kisojen aikana erityisissä yleisökohteissa seitsemässä maailman suurkaupungissa.

Etelä-Afrikan 2010 FIFA World Cup on myös Sonyn 3d-elokuvan aiheena. Elokuva on tarkoitus julkaista muun muassa blu-ray-levyllä, mutta tarkempaa aikataulua ei kerrottu. Blu-ray-levyjen 3d-määritelmä on vielä puitavana Blu-ray Disc Associationissa.

Sony on tuomassa ensi vuonna myyntiin muun muassa 3d-televisioita ja -blu-ray-soittimia. Katsomiseen tarvitaan 3d-lasit. Trailereita elokuvasta aiotaan esittää Sonyn tuotteita myyvissä kaupoissa eri puolilla maailmaa.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Tunti sitten
  10. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  11. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää