Digitoday

Samsung ja HTC julkistivat lisää Android-kännyjä

Julkaistu: , Päivitetty:

Samsungin Android-kännykkä Galaxy ei ole vielä ehtinyt Suomessa kauppaan, kun yhtiö on julkistanut siitä vaatimattomamman Lite-version. Myös HTC:n lokakuussa ilmestyvä Tattoo ja LG:n Etna käyttävät Androidia.


Googlen Android-käyttöjärjestelmää käyttävien puhelimien joukko kasvaa syksyn aikana.

Eilen tiistaina HTC:n julkistama Tattoo -puhelin tulee myyntiin Euroopassa lokakuun alussa. Laite tulee ilmeisesti olemaan halvempi kuin jo Suomessakin myytävä Android-puhelin HTC Hero.

Tattoo painaa 108 grammaa, ja laitteen ulkomitat ovat 106x55,2x14 millimetriä. Näyttö on 2,8-tuumainen resistiivinen kosketusnäyttö.

Tattoossa on 3,2 megapikselin kamera, micro SD -korttipaikka, gps-paikannus, wlan-yhteydet ja usb-liitäntä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Samsungin Galaxy Lite -puhelin on ominaisuuksiltaan karsittu versio Galaxy I7500-puhelimesta, jota vasta odotetaan Suomessa kauppoihin. Slashdot-verkkosivuston mukaan kevytversiossa on kosketusnäyttö, microSD-korttipaikka 3,2-megapikselin kamera ja gigatavun verran sisäistä muistia.

Myös eteläkorealaiselta LG:ltä on ilmeisesti tulossa Android-puhelin nimeltä Etna, jota alkaa myydä Vodafone-operaattori. Chip Online -uutissivuston mukaan laitteessa on ainakin viiden megapikselin kamera, bluetooth sekä usb-liitäntä. 

Huawei taas valmistaa puhelimen Britannian T-Mobile -operaattorille, kertoo Androidcommunity.com. Pulse-niminen laite tulee lokakuussa myyntiin ainakin prepaid-asiakkaille, ja siinä on gps-paikannus ja 3,2 megapikselin kamera.

Kommentit

    Näytä lisää