Digitoday

Sairaanhoitajille potkut arkaluontoisen kuvan laittamisesta verkkoon

Julkaistu:

Kaksi sairaanhoitajaa sai potkut Yhdysvalloissa, kun he laittoivat kuvan potilaasta verkkoon. Kuvassa oli arkaan paikkaan juuttunut seksilelu.
Erikoinen tapaus paljastui Lake Genevan kaupungissa Wisconsinissa, kun nimetön soittaja kertoi erään sairaanhoitajan ottaneen kuvia potilaasta matkapuhelimellaan ja laittaneen ne omalle Facebook-sivulleen.

Syytetty sairaanhoitaja vannoi viime viikolla paikalliselle uutiskanavalle, ettei hän ollut laittanut mitään kuvia verkkoon.

- Tutkimuksissa kuitenkin paljastui, että kaksi sairaanhoitajaa oli toisistaan tietämättä ottanut valokuvia potilaasta otetusta röntgenkuvasta, Walworthin piirikunnan apulaispoliisipäällikkö Kurt Picknell totesi Wisn.comille.

Potilas otettiin sairaalaan, sillä hänen ruoansulatusjärjestelmänsä viimeiseen vaiheeseen oli juuttunut jokin esine. Sairaanhoitaja ja hänen työtoverinsa ottivat kuvat huomatessaan, että kyseessä on seksilelu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi havaitsi, että selostus tapauksesta oli ollut kyseisellä Facebook-sivulla, mutteivät löytäneet kuvaa tai ketään, joka olisi kuvan nähnyt.

Sairaanhoitajat saivat tapauksen johdosta potkut. Walworthin poliisi lopetti tutkimukset, koska ei löytänyt mitään rikokseen viittaavaa, sillä kuvaa ei löytynyt.

Liittovaltion poliisi FBI tutkii nyt, onko potilaan oikeuksia rikottu.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Tunti sitten
  10. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  11. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää