Digitoday

Suomalainen yrittää "Wii Fit -maratonia"

Julkaistu: , Päivitetty:

Miten käy Pekka Luodeslammen kaksituntisessa Wii Fit -rääkissä? Hänen mukaansa vaihtoehtoina ovat ainoastaan "voitto, sairaala tai kuolema".


Intelin videokilpailun viime vuonna voittanut Pekka "UncleSamPatriot" Luodeslampi on uuden haasteen edessä. Hän kertoo yrittävänsä hulppeita sekä ajassa että matkassa mitattuna Nintendon Wii Fit -pelissä maanantaina suorassa nettilähetyksessä.

– Se on 4x30-minuuttista Wii Fit Free Jogging -moodia putkeen, josta tulee yhteensä kaksi tuntia. Minulla on kyseisessä 30 minuutin suorituksessa virallinen maailman ennätys, 109,2-kiloinen Luodeslampi sanoo.

Luodeslammella on kieli poskessa, mutta samalla hän korostaa suorituksen fyysistä rasittavuutta, vaikka kyseessä ei mikään todellinen maraton toki olekaan. Hän yrittää vähintään 48 "pelikilometriä", mikä kertonee jotain niille, joille peli on tuttu.

Suosittu Wii Fit -kuntoilupeli mittaa nopeuden kädessä pidettävän kapulan tärinästä, joten normaalin juoksuaskelen sijasta nopeuteen vaaditaan Luodeslammen mukaan erittäin lyhyttä liikettä jaloilla ylös ja alas.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yhteistyössä on mukana suomalainen ja suhteellisen tuore videopalvelu Floobs, joka on Luodeslammen mukaan luvannut kunnolla kapasiteettia tempauksen esittämiseen. Lähetyksen on määrä alkaa huomenna kello 18.00.

Kommentit

    Näytä lisää