Kolmen vuoden avioliitto loppui - Digitoday - Ilta-Sanomat

Virtuaalipettäminen Second Lifessä johti avioeroon

Second Life -virtuaalimaailmassa pelaajat voivat esimerkiksi käydä kaupassa, kuten todellisessa elämässäkin.

Julkaistu: 13.11.2008 14:35, Päivitetty 13.11.2008 14:35

Britanniassa nainen otti avioeron yllätettyään miehensä harrastamassa seksiä Second Life -virtuaalimaailmassa.

Verkon virtuaalimaailmojen tapahtumat vaikuttavat yhä enemmän myös ihmisten todelliseen elämään.

Amy Pollard tapasi tulevan miehensä David Pollardin verkkokeskustelussa 2003. Puolen vuoden sähköpostittelun, puhelinsoittojen ja valokuvien vaihdon jälkeen hän muutti Lontoosta miehensä luokse Cornwalliin.

Molemmat viettivät paljon aikaa Second Life -virtuaalimaailmassa. Kolmen kuukautta yhteiselon alettua hän huomasi tietokoneeltaan, että hänen miehensä oli parhaillaan virtuaalimaailmassa petipuuhissa toisen naisen kanssa.

Amy Pollard järkyttyi pettämisestä, mutta hänen miehensä ei pitänyt tekoaan pahana. Pariskunta sai kuitenkin sovittua riitansa. He menivät naimisiin 2005, ja pitivät myös virtuaalihäät Second Lifessä.

Amy oli varma, ettei mies tosielämässä pettänyt häntä, mutta ei enää luottanut tähän, kun tämä seikkaili Second Lifessä.

Tämän vuoden huhtikuussa Amy yllätti Second Lifessä miehensä avatar-hahmon sohvalta toisen naisen avatar-hahmon kanssa.

– Yllätin hänet hyväilemästä toista naista pelissä. He näyttivät todella rakastavilta, Amy kertoi Sky News -verkkouutisille.

– Hän tunnusti puhuneensa tälle amerikkalaiselle naispelaajalle parin viikon aikana, ja että avioliittomme oli ohi, ja että meidän ei olisi pitänyt ikinä mennä naimisiin.

Amy Pollardin mukaan hänen avioeroasianajajansa ei ollut yllättynyt. Asianajajan mukaan tämä oli toinen Second Lifeen liittyvä avioerojuttu viikon sisään.

Eron jälkeisestä masennuksesta toivuttuaan Amy Pollard on jälleen löytänyt uuden miehen elämäänsä, tällä kertaa verkkopeli World of Warcraffista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?