Nas-tallennusta taskukoossa

Julkaistu: , Päivitetty:

Buffalo Technologyn teratavun nas-tallennusasema mahtuu pikkutakin taskuun.
Japanilaisvalmistajan tähän mennessä pienimmässä ja hiljaisimmassa nas-verkkolevyasemassa on kaksi 2.5 tuuman kiintolevyä ja yhden teratavun tallennuskapasiteetti.

LinkStation Mini -verkkolevyaseman mitat ovat 40 x 82 x 135 mm ja se painaa puoli kiloa. Laite ei tarvitse tuuletinta ja sen 2.5 tuuman kiintolevyt kuluttavat vähemmän virtaa kuin 3.5 tuuman kiintolevyt. Se voidaan myös asettaa käynnistymään ja sammumaan samanaikaisesti tietokoneen kanssa (vaatii NAS Navigator -ohjelmiston), joka vähentää Buffalon mukaan virrankulutusta huomattavasti.

Laitteessa on Buffalon Web Access -ominaisuus, joka mahdollistaa pääsyn tallennettuihin tietoihin Internetin kautta. Laite sisältää myös sisäänrakennetun ja dlna-sertifioidun TwonkyVision -mediapalvelimen. Sen avulla multimediatiedostojen toistaminen minkä tahansa dlna-yhteensopivan mediasoittimen kautta on helppoa.

Direct Copy -toiminto mahdollistaa multimediatiedostojen siirtämisen suoraan laitteeseen digikamerasta, videokamerasta, usb-muistitikusta ja usb-massamuistista.

LinkStation Minissä on sisäänrakennettu tulostinpalvelin ja automaattiset varmuuskopiointiominaisuudet Memeo-ohjelmiston avulla. Laitteen tallennuskapasiteettia voidaan helposti lisätä liittämällä sen usb-liitäntään toinen ulkoinen levyasema. Raid 0- ja 1 -tekniikat mahdollistavat vikasietoisuuden ja tietojen turvaamisen. Laitteessa on myös Active Directory- ja NT Domain -tuki.

Tietoihin pääsyä voidaan rajoittaa sekä käyttäjä- että ryhmätasolla. Laitteessa on JumboFrame-tuki ja itsetunnistava 10/100/1000 Gigabit Ethernet -liitäntä. Verkkolevyasema on yhteensopiva Windows 2000/XP/Vista- sekä Mac OS X 10.3- ja uudempien käyttöjärjestelmien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää