Digitoday

Sanoma Digital osti Blogilista.fi:n

Julkaistu: , Päivitetty:

Sanoma Digital osti Alex Niemiseltä Suomen suurimman blogihakemiston Blogilista.fi:n liiketoiminnan. Palveluun on nyt rekisteröitynyt yli 12 300 suomalaista tai suomalaisiin aiheisiin liittyvää blogia.


Sanoma Digital Oy on ostanut Alex Niemisen omistamalta Manta Ray Holdings Oy:ltä Blogilista.fi:n liiketoiminnan. Ostaja aikoo kehittää Blogilista.fi-palvelua yhteistyössä sen aikaisempien kehittäjien ja käyttäjäkunnan kanssa entistä monipuolisemmaksi ja helpommin lähestyttäväksi.

- Verkon liikenteen solmukohtien merkitys on kasvanut ja blogeista on muodostunut merkittävä verkkojulkaisemisen alue, Sanoma Digitalin toimitusjohtaja Liisa Kotilainen sanoo.

- Blogilista.fi on käyttäjille sekä tärkeä työkalu että ajanvietepalvelu blogeja seuraavalle yleisölle. Bloggaajille se on myös merkittävä markkinointikanava, Nieminen sanoo.

- Sanoma Digitalilla on halua
ja resursseja kehittää palvelusta entistä toimivampi ja uskomme, että näillä resursseilla palvelusta voidaan kehittää paremmin sen käyttäjiä palveleva kokonaisuus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sanoma Digital on SanomaWSOY:n verkkoliiketoimintoihin keskittyvä yksikkö Suomessa. Myös Digitoday kuuluu samaan konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää