Canal Digitalilla yli 300 000 asiakasta Suomessa

Maksu-TV-operaattori Canal Digital Finland on ylittänyt 300 000 asiakkaan rajan Suomessa, yhtiö ilmoitti torstaina.

11.10.2007 10:09 | Päivitetty 11.10.2007 10:03

Canal Digital aloitti digitaalisten satelliittitelevisiolähetysten välittämisen Suomessa jo kymmenen vuotta sitten. Yhtiön mukaan katsojat ovat ottaneet hyvin vastaan myös elokuussa markkinoille tulleen kuuden laatukanavan Parempi TV -kanavapaketin.

Canal Digital Finlandin asiakkaat voivat katsella kaikkialla Suomessa digitaalisina YLEn, MTV3:n ja Nelosen lisäksi noin 70 TV-kanavasta, jotka tarjoavat elokuvia, uutisia, dokumentteja, lastenohjelmia, viihdettä ja urheilua.

Elokuussa julkistettu suosittu Parempi TV-kanavapaketti tarjoaa antennitalouksien katsojalle kuusi TV-kanavaa eli Nelosen uusi elokuva- ja sarjakanava KinoTV, Disney Channel, Discovery Channel, Eurosport, musiikkikanava MTV sekä lasten- ja nuorten kanava Nickelodeon.

Lisäksi Canal Digital tarjoaa asiakkailleen eniten hd-kanavia Suomessa. Niitä on tällä hetkellä kuusi: CANAL+ Sport HD, CANAL+ Film HD, Discovery HD, National Geographic HD, Voom HD ja uusimpana HD-kanavana teräväpiirtoelokuvia ympäri vuorokauden esittävä Silver HD –elokuvakanava.

Canal Digitalin mukaan seitsemäs hd-kanava käynnistyy vielä tämän vuoden aikana ja ensi vuonna luvassa on lisää uusia teräväpiirtokanavia.

- 300 000 asiakkaan rajan ylittäminen osoittaa, että monipuolinen ja laadukas ohjelmatarjontamme vastaa suomalaisten vaatimuksia ja odotuksia., sanoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.

– Sekä HD-kanavat että uusi Parempi TV -kanavapakettimme on otettu hyvin vastaan. ParempiTV –kanavapaketti on suunniteltu suomalaisille TV-katsojille, ja suurin osa kanavien ohjelmista on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Kanavapaketti on lisännyt suomalaiskatsojan valinnan vapautta

Canal Digitalin välittämien kanavien  katsomiseen tarvitaan tavallisen TV-vastaanottimen lisäksi korttipaikallinen digiboksi. Maanpäällinen digi-TV vastaanotetaan harava-antennin kautta ja satelliittivastaanottoon tarvitaan lautasantenni. Teräväpiirtokanavien katsomiseen tarvitaan hd-digiboksi ja hd-kuvaa toistava HD Ready –televisio.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?