Stehlen mukaan tietotekniikan ja viihde-elektroniikan vastakkainasettelu on mennyttä päivää ja digitelevisiota voidaan hyödyntää monipuolisesti tietokoneen ja muiden digilaitteiden kanssa.
Televisio on alkanut tarjota ohjelmaa ja informaatiota netin kautta, televisio-ohjelmia voidaan tallettaa dvd-soittimien tai tietokoneiden kovalevyille ja eri digilaitteilla tallennettua materiaalia, kuten valokuvia ja videoita, voidaan esittää television kautta. Televisio on astunut myös mobiiliin vaiheeseen, kun lähetyksiä voi seurata autolla ajaessakin antennivälitteisesti tai vastaanottaa matkapuhelimeen.
Vaatimukset kasvavat Digi-tv:n läpimurtoon Saksassa on liittynyt litteiden näyttöjen läpimurto, ja nyt odotetaan vastaavaa hd- eli teräväpiirtotelevisioilta. Kuvan, äänen ja muiden ominaisuuksien parantuminen yksissä laitteissa on johtanut vaatimusten kasvuun muissakin laitteissa ja vaikuttanut myönteisesti kaikkien digilaitteiden, kuten kameroiden ja kannettavien tietokoneiden myyntiin.
IFA-messujen (Internationale Funkaustellung) siirtyminen jokavuotiseksi tapahtumaksi kertoo omalta osaltaan alan dynaamisuudesta. Perjantaista ensi viikon keskiviikkoon kestävillä messuilla on nyt mukana 1170 esillepanijaa yhteensä 32 maasta. Mukana ovat kaikki viihde-elektroniikka-alan tärkeimmät yritykset - myös viime kerralla poislipsahtaneet Sony ja Panasonic - samoin kuin suuri joukko it- ja teleyrityksiä.
Messut tarjoavat paitsi tuote-esittelyjä, myös alustus- ja keskustelutilaisuuksia alan tulevaisuuden haasteista ja kehityssuunnista. Innovaatioita digitaalisessa mediassa käsittelevää Tiede ja teknologia -foorumia isännöi mp3:n keksijä ja Fraunhofer-tutkija Karlheinz Brandenburg. Kansainvälisen konferenssin pääpuheenvuoroista vastaavat muun muassa IBM:n George Bailey ja Logitechin Guerrino de Luca. Muiden konferenssien teemoina ovat muun muassa iptv ja tietoturva digitaalisessa televisiossa.