Lappsetin tuotanto lepää HP:lla

Julkaistu: , Päivitetty:

Suomalainen leikkipaikkavälinevalmistaja Lappset on valinnut HP:n työasemiensa, palvelimiensa ja järjestelmäratkaisujensa toimittajaksi.
Lappset käyttää tuotannossaan lähes pelkästään HP:n teknologiaa; suunnittelukäytössä olevista tehotyöasemista aina korttipalvelimiin ja virtuaalisiin levyjärjestelmiin saakka. Nyt Lappset hankki virtuaalisen HP EVA4000 -levyjärjestelmän, jonka jälleenmyyjänä toimi BCC Finland.

Työasemat, kannettavat ja korttipalvelimet asiakkaalle toimitti rovaniemeläinen Dihtor. HP:n toimittaman it:n avulla ohjataan koko yrityksen tuotantoa.
 
- HP:n laitteisiin keskittäminen oli helppoa, koska laitekanta oli tuttua. Laitekannan yhtenäistäminen on käytännössä tapahtunut vähitellen. Eri-ikäisiä laitteita on elinkaarensa päässä vaihdettu HP:n tuotteiksi. Käytössämme on HP:lta koko laitekanta, palvelimet, työasemat ja tuki, sanoo Lappsetin talousjohtaja Juha Laakkonen.
 
HP:n avulla Lappsetin tietohallinto ja tukiresurssit on saatu säilymään samankokoisena, vaikka  yritys onkin kasvanut koko 2000-luvun. Samoin Lappsetin käytössä olevien laitteistojen määrä on yli kaksinkertaistunut.

Lappset Groupin palveluksessa on 282 henkilöä. Tytäryhtiöitä yrityksellä on Ruotsissa, Saksassa, Englannissa, Italiassa ja Espanjassa.

Kommentit

    Näytä lisää