Sivuilla lukuisia ylläpitäjiä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Maanpuolustuskoulutus panostaa nettimarkkinointiin

Maanpuolustuskoulutus ry (MPK) on avannut uudet verkkosivut. MPK ry:n kursseille osallistuu vuosittain noin 33 000 suomalaista, ja pääosa kurssimarkkinoinnista tapahtuu internetissä.

23.5.2006 11:53

Uudistuksen yhteydessä MPK ry:n yhdeksäntoista maanpuolustuspiiriä sekä ilma- ja meripuolustuspiirit saivat omat piirisivut. Uusien sivujen avulla piirit pystyvät paremmin tiedottamaan koulutustarjonnastaan.

Sivut toteutettiin WAFnet 2.0 Informaatioalustalle. WAFnet 2.0 on verkkopalvelukokonaisuus hajautettuun sisällönhallintaan ja julkaisuun. Palvelu perustuu Unix-pohjaiseen modulaariseen teknologiaan. Järjestelmän toimitti rovaniemeläinen WAF-Solutions, joka on osa Fintravel Tour Operators Oy:tä.

- Tärkein valintakriteerimme oli käyttäjäystävällisyys, kertoo MPK ry:n toiminnanjohtaja Pekka Majuri. Tällä hetkellä sivuja ylläpidetään 22 eri toimipisteessä eri puolilla Suomea. Jatkossa ylläpitäjiä saattaa olla lähes kaksisataa, osapuolet mainitsevat.

Majurin mukaan ylläpitäjien kouluttaminen on ollut erityinen haaste, sillä pääosalla ei ollut aikaisempaa kokemusta internet-sivujen ylläpitämisestä. Koulutus kuitenkin onnistui yli odotusten, ja käyttäjät ovat tyytyväisiä uuteen työkaluunsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?