Cognos ja Google yhteistyössä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Googlen yrityshaku yhdistyy bi-järjestelmiin

Cognos ja Google laajentavat Cognos Go! -hakutoiminnon ominaisuuksia sallimalla Google One Box for Enterprise -hakupalvelulle pääsyn Cognoksen bi-ohjelmistojen tietokantoihin, raportteihin, analyyseihin, mittareihin ja hälytyksiin.

19.5.2006 10:12

Cognoksen tiedotteen mukaan ratkaisu laajentaa Google One Box for Enterprise -tietohakua yrityksen kriittisiin liiketoimintatietoihin ja auttaa yrityksiä maksimoimaan bi-sovellusten tuottaman hyödyn.

Liiketoimintatiedon hakeminen bi-järjestelmistä toimii samalla tavalla kuin Google-hakukone. Yhdellä hakukentällä käyttäjä löytää helposti olennaisen, reaaliaikaisen tiedon kaikesta yrityksen suorituskykyyn liittyvästä tietomäärästä.

Ratkaisu mahdollistaa avoimen raportoinnin ja hakutoiminnon business intelligence -tietokantoihin, joihin hakupalveluilla ei yleensä ole pääsyä. Hakutulokset esitetään taulukkomuodossa tai graafisina kuvina, ja ratkaisu kokoaa myös muita hakutulokseen olennaisesti liittyviä liiketoimintatietoja, raportteja tai analyysejä.

Ratkaisu täydentää Cognos 8 Business Intelligence -ohjelmiston lisäpalvelua Cognos Go! -hakutoimintoa, joka helpottaa liiketoimintakriittisten tietojen löytymistä. Cognos Go! -hakupalvelu on saatavilla tässä kuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?