Maxinetti ammentaa Riemurasiaa nettitelevisioon

Viihdeportaali Riemurasia ja triple play -palveluoperaattori Maxinetti yhdistivät osaamistaan tuodakseen muun muassa uudenlaisia mediasisältöjä Maxinetin tarjoamiin iptv- ja internet-tv-palveluihin.

Osapuolten mukaan yhteistyön synnytti Riemurasian tarve tehokkaammalle yhteydelle. - Sivujemme kävijämäärät ovat nousseet jyrkästi lyhyessä ajassa. Viikoittain sivuillamme vierailee jo noin 145 000 kävijää. Maxinetin yhteydet ja osaaminen tarjoavat meille paremmat mahdollisuudet palvella kävijäkuntaamme ja kehittää palvelua edelleen, kommentoi Joni "Pyrex" Hartikainen Riemurasiasta

Riemurasian ja Maxinetin yhteisenä tavoitteena on luoda uudenlaisia mediasisältöjä, jotka rikkovat eri kanavien välisiä rajoja ja yhdistävät uudella tavalla eri viestintävälineiden tarjoamia mahdollisuuksia.

Tavoitteena on tuoda Riemurasian viihdesisältöjä internetin lisäksi myös osaksi Maxinetti Multi -palvelua. Tulevaisuudessa Maxinetin asiakkaat voivat valita ja katsoa esimerkiksi Riemurasian videoita myös televisionsa kautta Maxinetti Multi -palvelun avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?