cebop scopessa on pikku-peeseeksi paljon puhtia

Julkaistu:

Minipeesee cebop tarjoaa pienestä koostaan huolimatta paljon potkua. Sen kaikissa malleissa on s-video-liitäntä joka tukee hdtv-tasoista kuvaa. Kalleimmassa mallissa on 1,86 GHz pentium-prosessori, 100 gigatavun kovalevy ja dvd-tallennin.
Peesee-pikkujättiä tarjoaa saksalaisfirma Krystaltech Lynx Europe riisutuimmasta päästä 599 eurolla, ja sitten paremman varustuksen mukaan 799 ja 959 eurolla. Koneet ovat Computexissa kohutun mini-peeseen versioita, joiden valmistaja on taiwanilainen AOPen.

Cebop-minipeesee painaa 1,7 kiloa ja sen kuoren mitat ovat 16,5 x 16,5 x 5 cm. Kaikkien mallien konehuoneissa on integroituna Intelin vääntövoimaa, 915GM-piirisarja, Graphics Media Accelerator 900 ja High Definition Audio. Vakiovarustuskena on myös ethernet-yhteys, mutta wlan:iä tarjotaan vain erikseen tilattavana optiona.

Uusista mIni-peeseistä on Saksassa kerrottu vastavetona Applen mac mineille - vaikka ne tuskin tulevat kilpailemaan keskenään ensikäyttäjistä. Tuote on houkuttelevimmillaan pikemminkin kakkoskoneena. Toisaalta c't-lehden testin ennakkotietojen mukaan cebopit sijoittuvat akustisesti varsin äänekkäinä pikkukoneina kannettavien ja pöytäkoneiden väliin.

Kommentit

    Näytä lisää