Alex Nieminen osti listan blogeista

Julkaistu:

Alex Niemisen sijoitusyhtiö Manta Ray Holdings Oy on ostanut www.blogilista.fi-verkkopalvelun oikeudet. Aikaisemmin Blogilista.fi toimi Sami Köykän suositun pinseri-blogin yhteydessä.
Kauppa solmittiin maaliskuun lopulla. Manta Ray Holdingsin tarkoitus on jatkaa yhdessä Sami Köykän kanssa palvelun toiminnallista kehitystä ja kaupallistamista.

- Weblogit ovat ottaneet oman paikkansa verkkojulkaisemisessa ja www.blogilista.fi on bloggauksen todellinen solmukohta Suomessa. Palvelua käyttää päivittäin yli 3000 kuluttajaa ja määrä kasvaa koko ajan - myös verkkoaktiivien ulkopuolella, sanoo Manta Ray Holdings Oy:n toimitusjohtaja Alex Nieminen tiedotteessa.

- Viime aikoina myös perinteiset mediayhtiöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa weblogeihin ja bloggaukseen. Alan ainoana suomalaisena hakemistona Blogilista.fi on meille siten myös varmasti mielenkiintoinen sijoituskohde.

Tällä hetkellä Blogilista.fi:hin on rekisteröitynä yli 1700 suomalaista weblogia. Manta Ray Holdingisin mukaan listalle voi jatkossakin ilmoittaa ilmaiseksi oman bloginsa.

- Blogilista on lähtenyt liikkeelle pienestä harrastusprojektista ja kasvanut vuosien varrella tärkeäksi työkaluksi weblogeja seuraaville. Uusi toimintamuoto tarjoaa erinomaiset puitteet Blogilistan kehittymiselle entistä monipuolisemmaksi suomalaisen bloggaamisen keskipisteeksi, kertoo Blogilista.fi:n kehittäjä Sami Köykkä.

Blogilista.fi on huhtikuun alussa tehnyt yhteistyösopimuksen weblog-työkaluja tarjoavan Six Apartin kanssa. Six Apart tarjoaa Blogilistan käyttäjille TypePad -palvelunsa (www.typepad.fi) ilmaiseen koekäyttöön kolmeksi kuukaudeksi.

Kommentit

    Näytä lisää