Digitoday

Sofor singahtaa Singaporeen

Julkaistu:

Singaporessa toimiva JustLogin ja suomalainen Sofor ovat kätelleet Waplane-teknologian myymisestä ja markkinoimisesta Singaporessa. Waplane on Soforin kehittämä mobiiliteknologia, jolla yritykset ja yhteisöt pystyvät ottamaan yrityssovellukset langattomaan käyttöön.

JustLogin ryhtyy tarjoamaan tuotetta yritysasiakkaille Singaporen alueella osana palvelukonseptiaan. Yhtiön päämääränä on auttaa sekä suuria että pieniä yrityksiä käyttämään tehokkaammin yrityssovelluksia myös verkkoympäristössä.

JustLoginin tarjoamat sovellukset on suunnattu helpottamaan jokapäiväisessä työssä tehtävien erilaisten toimeksiantojen lähettämistä, kyselyiden tekemistä, toimiston resurssien hallintaa, dokumenttien jakamista, sähköpostin käyttöä ja niin edelleen. Soforin Waplane- tuote tuo lisäarvoa JustLoginin palvelutarjontaan ja tarjoaa heidän asiakkaille pääsyn tarvittavaan tietoon, kuten sähköpostiin ja kalenteriin, millä tahansa mobiililaitteella, osapuolet kuvaavat.

Kuuden vuoden kehityskaari

Soforin Waplane-teknologia on ollut olemassa vuodesta 1999, jolloin Sofor lisäsi Nokian ensimmäiseen wap-puhelimeen mobiililiittymän sähköpostiin. Selainpohjainen lähestymistapa on ollut käytössä Waplane-ratkaisuissa tuotteen ensimmäisestä kehitysversiosta saakka.

- Soforin teknologia tarjoaa käyttäjillemme turvallisen pääsyn sovelluksiimme millä tahansa päätelaitteella. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme valmissovelluksen, jonka avulla esimerkiksi Lotus Notes - ja Microsoft Exchange-käyttäjät pääsevät suoralla yhteydellä sähköpostiinsa ja kalenteriinsa, sanoo toimitusjohtaja Kwa Kim Chiong JustLoginista.

JustLogin mainitsee olevansa ensimmäinen yritys Aasiassa, joka tarjoaa mobilisointipalveluja yrityksille kokonaisratkaisuna. Sofor arvioi yhteistyön JustLoginin kanssa olevan merkittävä askel eteenpäin näillä markkinoilla ja avaavan myös paljon uusia mahdollisuuksia Waplane-tuotteelle.

Kommentit

    Näytä lisää