Veikkaus uusii pelijärjestelmänsä

HiQ International ja GTECH rakentavat yhdessä uuden pelijärjestelmäalustan Veikkaukselle. Uusi alusta korvaa vaiheittain vuonna 1996 käynnistetyn OnNet-järjestelmän, jolla Veikkaus oli tuolloin maailman ensimmäinen verkkopelaamista tarjoava kansallinen arpajaisjärjestäjä.

1.4.2005 8:03

HiQ on ollut kehittämässä OnNetiäkin aina vuodesta 1996 alkaen. Uuden järjestelmän kehittämiseen HiQ pääsee voitettuaan Veikkauksen tarjouskilpailun yhdessä GTECHin kanssa tehdyllä tarjouksella.

- HiQ:n ja GTECHin yhteistyön kautta Veikkauksella on erittäin vahva kumppani uuden alustan kehittämisessä. Molemmilla yrityksillä on ainutlaatuinen Internet-peliratkaisujen kehittämisen osaaminen, kehuu HiQ Internationalin toimitusjohtaja Lars Stugemo.

HiQ Internationalin Suomen tytäryhtiö HiQ Softplan Oy vastaa merkittävästä osasta Veikkaus-sopimuksen kattamista projekteista. Sopimuksen kesto on kolme vuotta ja sen arvo HiQ:lle on 160 miljoonaa Ruotsin kruunua.

HiQ International on Tukholman pörssissä noteerattu tietotekniikkakonserni, joka palkkalistoilla on 550 henkilöä. GTECH on suuri amerikkalainen pelijärjestelmätoimittaja, joka työllistää 5 400 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on yli miljardi dollaria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?