POHTO kehittää Technopoliksen väkeä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Technopolis ja POHTO ponnistavat Baltiaan

POHTO Oy ja Technopolis Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen Technopoliksen asiakasyritysten osaamisen kehittämisestä. Tavoitteena on tukea sekä Technopoliksen että POHTOn kasvua ja kansainvälistymistä. Molempien yhtiöiden tavoitteena on laajentaa toimintaansa muun muassa Baltian maihin.

8.2.2005 10:34

Koulutus- ja kehittämiskeskus POHTO tarjoaa Technopoliksen asiakasyrityksille kattavan organisaation toiminnan, henkilöstön osaamisen ja pätevyyden kehittämisen verkoston sekä asiantuntijapalvelut. POHTO avasi helmikuun alussa myös toimiston Technopolis Vantaan tiloihin.

- Yhteistyösopimus täydentää merkittävällä tavalla asiakkaidemme käyttöön rakennettua kumppanuusverkostoa. Osaamista ja innovatiivisuutta tukeva palvelukonseptimme saa uutta potkua POHTOn avulla, toteaa Technopoliksen toimitusjohtaja Pertti Huuskonen.

- Meille pohtolaisille Technopolis luo kasvualustan, jolta ponnistamme seuraavalle tasolle. Vaativa asiakasympäristö nopeuttaa kehittämistämme, arvioi puolestaan POHTOn toimitusjohtaja Timo Nurmikari.

POHTO on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka tuottaa yrityksille ja julkiselle sektorille suunnattuja henkilöiden ja organisaatioiden osaamisen ja pätevyyden kehittämisen palveluja. Technopoliksen asiakasyritysten käyttöön se tuo laajan koulutustarjonnan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?