"Kansainvälisesti toimiva huipputekniikkayritys" vuokralaiseksi - Digitoday - Ilta-Sanomat

Technopolis laajentaa Oulussa

Teknologiakeskusten kehittäjä ja toteuttaja Technopolis Oyj rakentaa Oulun Kontinkankaan Technopolikseen toisena rakennusvaiheena noin 3 300 bruttoneliömetrin suuruisen toimitalon. Kohteesta on vuokrattu kaksi kolmasosaa kansainvälisesti toimivalle huipputekniikkayritykselle.

1.2.2005 13:32

Yrityksen kanssa on sovittu, että sen nimi julkistetaan myöhemmin. Lopuista tiloista käydään asiakasneuvotteluita, joiden arvioidaan johtavan päätöksiin lähiaikoina.

Kohdetta aletaan rakentaa välittömästi suunnitteluvaiheen ja urakkakilpailun jälkeen alkukeväällä. Talo otetaan käyttöön marraskuussa 2005. Investointikustannus on noin 3,5 miljoonaa euroa. Uusi talo nousee nykyisen, 4 500 bruttoneliömetrin kokoisen Kontinkankaan Technopoliksen yhteyteen.

Technopoliksen teknologiakeskuksissa Oulun seudulla, Vantaalla ja Espoossa työskentelee yhteensä noin 8 000 ihmistä noin 600 yrityksessä. Yhtiön palvelukokonaisuuteen kuuluvat nykyaikaiset toimitilat, yritys- ja yksilöpalvelut sekä yritysten kehittäminen. Technopoliksen osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?