Digitoday

Parasta e-oppimisratkaisua etsitään

Julkaistu:

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen järjestää valtakunnallisen eEemeli-kilpailun parhaasta e-oppimisratkaisusta. Kilpailuun voivat osallistua kotimaiset yritykset, joilla on oma tekemänsä tai omistamansa kotimainen sähköisen oppimisen tuote, palvelu tai toimintatapa.
Kilpailun ilmoittautumisaika on 31.1.2005 klo 16.00 asti. Kilpailuun osallistutaan Suomen eOppimiskeskuksen verkkopalvelussa. Tänä vuonna kilpailuteemana on Arjen hyöty.

Neljättä kertaa järjestettävässä eEemeli-kilpailussa tuotteet kilpailevat
kolmessa sarjassa: Henkilöstökoulutus, eKansalaisuus ja Tuote- ja asiakaskoulutus.

Kilpailun tulokset julkistetaan Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -ITK´05 -konferenssin yhteydessä pidettävässä eEemeli-gaalaillassa keskiviikkona 20.4.2005 Hotelli Aulangolla, Hämeenlinnassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kilpailun pääpalkinto on 5000 euroa sekä eEemeli-patsas. Sarjakohtaisesti jaetaan 2000 euron palkinnot.

EEemeli-kilpailulla etsitään kotimaisia e-oppimisen ratkaisuja sekä edistetään tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua. Tavoitteena on kannustaa yrityksiä luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja sekä löytää uusia hyviä käytäntöjä ja menestystarinoita.

Kilpailun arviointiraati muodostuu yritysten ja julkisen sektorin e-oppimisen, pedagogiikan ja koulutuksen asiantuntijoista. Kilpailun puheenjohtajana toimii koulutusjohtaja Markku Koponen Elinkeinoelämän keskusliitosta.

Kommentit

    Näytä lisää