eEemeli-kilpailussa kolme sarjaa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Parasta e-oppimisratkaisua etsitään

Julkaistu: 11.1.2005 12:12

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen järjestää valtakunnallisen eEemeli-kilpailun parhaasta e-oppimisratkaisusta. Kilpailuun voivat osallistua kotimaiset yritykset, joilla on oma tekemänsä tai omistamansa kotimainen sähköisen oppimisen tuote, palvelu tai toimintatapa.

Kilpailun ilmoittautumisaika on 31.1.2005 klo 16.00 asti. Kilpailuun osallistutaan Suomen eOppimiskeskuksen verkkopalvelussa. Tänä vuonna kilpailuteemana on Arjen hyöty.

Neljättä kertaa järjestettävässä eEemeli-kilpailussa tuotteet kilpailevatkolmessa sarjassa: Henkilöstökoulutus, eKansalaisuus ja Tuote- ja asiakaskoulutus.

Kilpailun tulokset julkistetaan Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -ITK´05 -konferenssin yhteydessä pidettävässä eEemeli-gaalaillassa keskiviikkona 20.4.2005 Hotelli Aulangolla, Hämeenlinnassa.

Kilpailun pääpalkinto on 5000 euroa sekä eEemeli-patsas. Sarjakohtaisesti jaetaan 2000 euron palkinnot.

EEemeli-kilpailulla etsitään kotimaisia e-oppimisen ratkaisuja sekä edistetään tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua. Tavoitteena on kannustaa yrityksiä luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja sekä löytää uusia hyviä käytäntöjä ja menestystarinoita.

Kilpailun arviointiraati muodostuu yritysten ja julkisen sektorin e-oppimisen, pedagogiikan ja koulutuksen asiantuntijoista. Kilpailun puheenjohtajana toimii koulutusjohtaja Markku Koponen Elinkeinoelämän keskusliitosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?