Apaja jakautuu kahdeksi yhtiöksi

Uusmediayhtiö Apaja jakaantuu kahdeksi erilliseksi yhtiöksi. Jatkossa uusmediatoimisto Apaja Creative Solutions Oy keskittyy Apajan asiakasyritysten palveluun. Peliyhtiö Apaja Online Entertainment Oy erikoistuu Apajan online-pelikeskuksen kehittämiseen ja kansainvälistämiseen.

6.10.2004 8:46

Koko Apajaa tähän asti luotsannut toimitusjohtaja Asmo Halinen hoitaa jakaantumisen jälkeen Apaja Online Entertainmentin toimitusjohtajan tehtäviä. Hän toimii jatkossakin Apaja Creative Solutions Oy:ssa hallituksen puheenjohtajana.

Apaja Creative Solutions Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on kutsuttu 27-vuotias KTM Henry Lehto. Lehto aloittaa uudessa tehtävässään 18. lokakuuta. Hän siirtyy Apajan palvelukseen Eduhouse Oy:stä, jossa hän toimi markkinoinnin ja liiketoiminnan kouluttajana.

- Jako selkeyttää ja terävöittää molempien yhtiöiden toimintaa. Kumpikin yhtiö pystyy paremmin keskittymään omaan toimintaansa: uusmediapuoli asiakasyritysten laadukkaaseen palveluun ja peliyhtiö vastaavasti Playray-pelimaailman kehitys- ja kansainvälistämistyöhön, Halinen valottaa jakaantumisen taustoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?