Turvattuja palveluja pk-yrityksille - Digitoday - Ilta-Sanomat

Cisco virittää viestintää monipalvelureitittimillään

Cisco Systems on julkistanut uusia monipalvelureitittimiä, jotka yhtiön mukaan mahdollistavat turvallisten ja nopeiden data-, puhe-, video- ja muiden kehittyneiden palvelujen tarjoamisen pienille ja keskisuurille organisaatioille, etätoimipisteille sekä osana palveluntarjoajien tarjoamaa hallintapalvelua.

16.9.2004 16:16

Uudet 1800-, 2800- ja 3800-sarjan monipalvelureitittimet mahdollistavat nykypäivän liiketoiminnan kriittisten viestintäsovellusten nopean ja turvallisen käytön ja luo samalla perustan tulevaisuuden älykkäille tietoverkoille, Cisco uskoo.

Tuotteet ovat keskeinen osa Ciscon vastustuskykyisen verkon (self defending network) tietoturvastrategiaa, joka tähtää siihen, että asiakkaat pystyvät parantamaan verkon kykyä tunnistaa ja estää uhkia ja mukautua niihin integroimalla tietoturvan koko verkkoinfrastruktuuriin.

Vpn-salausta

Kaikissa julkistetuissa reitittimissä on muun muassa sisäänrakennettu vpn-salauskortti, järjestelmän hallintaa helpottava ohjelma, Ciscon IOS-ohjelmistopohjainen vpn-palomuuri sekä palvelimiin kohdistuvia hyökkäyksiä estävä järjestelmä.

Ciscon 2800- ja 3800-sarjan reitittimiin on integroitu Callmanager Express - ja Unity Express -järjestelmien uudet versiot, joiden avulla asiakkaat voivat ottaa käyttöön uusia ip-pohjaisia viestintäpalveluja.

Ciscon mukaan pienet ja keskisuuret organisaatiot voivat korvata vanhentuvat pienet puhelinvaihteensa ja muut keskeiset järjestelmänsä kattavalla ip-pohjaisella puhelinjärjestelmä-, puheposti- ja automaattivälittäjä -ratkaisulla.

Kun data- ja puhepalvelut yhdistetään yhdeksi ratkaisuksi, näiden palvelujen käyttö, hallinta ja ylläpito helpottuu yrityksessä, tuottavuus lisääntyy ja käyttökustannukset alenevat, Cisco luettelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?