Hotelzon tuo Venäjän varaukset verkkoon

Julkaistu:

Hotellivarausyhtiö Hotelzon tuo internet-pohjaiseen hotellivarausjärjestelmäänsä Venäjän ja muiden IVY-maiden hotellitarjonnan. Jatkossa niiden varausehdot vastaavat länsimaihin suuntautuvien matkojen varaamista.
Hotelzonin järjestelmä voi varata Best Eastern -hotelleja 20 kaupungissa eri puolilla Venäjää ja sen naapurimaita. Varaukset tehdään internetistä ja vahvistus tulee korkeintaan kahden työpäivän viiveellä.

Hotelzonin kautta varatut hotellit maksetaan luottokortilla paikan päällä. Yhtiö lupaa hintojen jäävän jopa 98 dollaria alle normaalihintojen.

Moskovan ja Pietarin lisäksi palvelu toimii Jekaterinburgissa, Irkutskissa, Novgorodissa, Muurmanskissa, Kaliningradissa, Tseljabinskissä ja Kievissä.

Hotelzonin venäläinen yhteistyökumppani, Academservice on alueen suurin hotellivarausyhtiö, jonka tarjonnassa on yli tuhat hotellia entisen Neuvostoliiton alueella.

Uutta Hotelzonin järjestelmässä on myös elektroninen matkapalveluvahvistuksen tilaus, Visa Support. Varaaja voi tilata matkapalveluvahvistuksen, joka toimitetaan seuraavana työpäivänä faksilla.

Kommentit

    Näytä lisää